Het Probleem:

Uw laptop schakelt zichzelf uit of herstart vanzelf

Wat u zelf kan proberen en mogelijke oorzaken:

1. Een probleem met de batterij:

Vaak is een beschadigde of versleten batterij de oorzaak van uw probleem. U kan dit zelf testen door:

• De batterij te verwijderen (dit is voor elk model laptop verschillend, aangeraden is om de gebruikershandleiding van uw laptop model te raadplegen). Als u dit gedaan heeft, sluit de laptop dan aan op de netstroom en kijkt u dan of de problemen zich nog steeds voordoen. Als u geen problemen meer opmerkt, is de batterij de oorzaak van uw probleem. Gelieve in dit geval een ticket aan te maken en dan zorgen wij voor een gepaste batterij voor uw merk laptop. U kan door hier te klikken een ticket aanmaken. Wij helpen u dan graag verder.

2. De interne ventilator werkt niet meer:

Als uw ventilator inderdaad niet meer werkt, kan u opmerken dat uw laptop zichzelf uitschakelt en dit steeds na ongeveer dezelfde tijd. Dit wordt veroorzaakt door het feit dat uw laptop niet meer voldoende gekoeld wordt. Daardoor sluit de laptop zichzelf af om beschadiging tegen te gaan.

U kan op de volgende manier testen of uw ventilator nog in werking is:

Normaal gezien kan u uw ventilator horen. Als u geen luchtstroom hoort terwijl uw laptop aan staat, dan gaat het waarschijnlijk om een defecte ventilator. U kan dit niet zelf vervangen, in dit geval maakt u best een ticket aan, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen bijstaan. U kan door hier te klikken een ticket aanmaken.

Ik hoop u bij deze geholpen te hebben,