Deze pagina legt u uit hoe u uw taakbalk terug zichtbaar kan maken:

Mogelijke oorzaken

• Uw taakbalk kan ingesteld staan op "automatisch verbergen"
  • Het proces "explorer.exe" kan vastgelopen zijn

Oplossingen

In het geval dat uw taakbalk ingesteld staat op "automatisch verbergen":

• Druk op de windows toets op uw toetsenbord en dan zou de taakbalk zich moeten openen. Klik hierna met de rechtermuisknop op een lege ruimte in de taakbalk en klik op eigenschappen.
  • Kijk daarna of "taakbalk automatisch verbergen" staat aangevinkt. Als dit het geval is klik dan op "taakbalk automatisch verbergen" en daarna onderaan op toepassen.

In het geval dat het proces explorer.exe is vastgelopen:

• Open "taakbeheer" door op ctrl - alt - delete te drukken
  • Klik daarna op "nieuwe taak"
  • Typ daarna in het vak naast openen het volgende in: explorer.exe
  • Klik op OK.
  • Uw taakbalk zou nu zichtbaar moeten worden

Mocht u hierna nog steeds problemen hebben, dan maakt u best een ticket aan en dan helpen wij u spoedig verder.