U kan een schermafbeelding die u gemaakt heeft via het Windows knipprogramma op volgende wijze aan uw ticket toevoegen:

Nadat u bij pijl 1,2 en 3 de benodigde informatie heeft ingevuld (zie onderstaande afbeelding) kan u door op "Een bestand bijvoegen" (pijl 4) te klikken de betreffende afbeelding die u gemaakt heeft met het Windows knipprogramma invoegen.

Het scherm dat hierna volgt vraagt u waar het bestand dat u wil toevoegen op uw computer staat. Als u het artikel "Hoe maak ik een schermafbeelding van mijn foutboodschap" heeft gevolgd zal dit in uw afbeeldingen map zijn. Klik dan op de juiste afbeelding en daarna op openen. Het bestand wordt nu toegevoegd aan uw ticket.

Ik hoop u bij deze voldoende geïnformeerd te hebben,