Symptoom: Uw computer reageert niet meer en u kan taakbeheer (ctrl-alt-del) niet meer starten

In dit geval kan u maar 1 ding doen en dat is de computer geforceerd afsluiten. Dit doet u door de power knop van uw computer ingedrukt te houden tot u hoort dat uw computer afgesloten is.

AANDACHT: gelieve niet op deze manier de computer af te sluiten bij een normale werking!

Als u hierna opnieuw opstart wordt u gevraagd of u Windows in "veilige modus" wil opstarten. Kies hier voor "start windows normally of start windows normaal op".

WAARSCHUWING: als u op deze manier uw computer afsluit gaat al uw werk dat u aan het ingeven was verloren.

Als u dit al meerdere malen heeft moeten uitvoeren, kan u best een ticket aanmaken op onze helpdesk zodat wij kunnen uitzoeken waardoor het probleem veroorzaakt wordt. Wij helpen u graag verder!