Op de volgende manier kan u op een veilige en correcte wijze een programma verwijderen dat u niet meer gebruikt:

• Klik op het Windows logo links beneden in uw taakbalk
  • Klik dan op configuratiescherm

U ziet nu het volgende scherm:

• Kies hier onder "programma's" "Een programma verwijderen"
  • U ziet dan het volgende scherm:

• Klik hier eerst het programma aan dat u wilt verwijderen (pijl1) en klik dan op verwijderen (pijl2)
  • Er wordt u gevraagd of u zeker bent: klik hier op ja en daarna bij de volgende vraag van Windows nogmaals op ja.
  • Het programma wordt nu verwijderd.

Ik hoop u hiermee geholpen te helpen, voor verdere vragen mag u steeds contact opnemen met onze helpdesk. Wij helpen u graag verder.