Hierbij volgen enkele tips om een vlotte werking van uw computer te garanderen:

• Zorg ervoor dat uw computer steeds de nieuwste updates heeft. Dit is vooral voor uw veiligheid zeer belangrijk aangezien Microsoft geregeld nieuwe veiligheidsupdates uitbrengt. U kan updates manueel starten door op de windows knop te drukken (links beneden) en dan in het zoekvak links beneden het volgende in te typen: win update. Dan klikt u bovenaan op windows update. Het volgende scherm opent zich:

Hier klikt u eerst op naar updates zoeken (dit kan enige tijd duren) en dan klikt u op updates installeren. (ook dit duurt enige tijd, gelieve dit niet te onderbreken). Hierna kan het gebeuren dat u uw computer opnieuw dient op te starten.

Algemene tips:

• Zorg ervoor dat uw harde schijf niet te vol staat: voor een goede werking raad ik u aan om tenminste 10% van de totale capaciteit van uw schijf vrij te houden.
        • Zorg ervoor dat uw computer beveiligd is met een antivirusprogramma: als u nog niet over een antivirusprogramma beschikt kan ik u bij deze 2 gratis antivirusprogramma's aanraden, die u kan vinden via de volgende links:
        1. Avast Antivirus: https://www.avast.com/nl-be/download-thank-you.php?product=FAV-ONLINE&locale=nl-be
        2. AVG free Antivirus: http://download.cnet.com/AVG-AntiVirus-Free-2014/3000-2239_4-10320142.html?part=dl-avg_free_nl&subj=dl&tag=button (klikken op groene knop "download now" om het downloaden te starten)
        • Verwijder programma's die u niet vaak gebruikt: deze nemen vaak niet alleen plaats in, maar kunnen er ook voor zorgen dat uw computer traag opstart. U kan deze programma's verwijderen via: windows knop (links beneden) - configuratiescherm - programma's - programma's verwijderen.
        • Installeer nooit twee antivirusprogramma's op uw computer. Dit kan voor conflicten zorgen die niet alleen uw bescherming schaden, maar ook een vlotte werking van uw computer.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben, voor verdere vragen of problemen maakt u best een ticket aan, zodat wij u verder kunnen helpen en bijstaan waar nodig.